Vad kännetecknar en högkvalitativ garageport?

En grå garageport och ett vitt hus med en bil framför

När du ska välja garageport är det viktigt att tänka på både kvalité och säkerhet. Sen vill du självklart att garageporten ska vara snygg och passa resten av fastigheten. Men visst kan det vara svårt att veta exakt vad du ska leta efter? Läs vidare så förklarar vi vad som kännetecknar en högkvalitativ och säker garageport – och var du hittar en som är stilren och tidlös!

Välj en högkvalitativ garageport

Fasadens utseende spelar självklart stor roll när du ska välja rätt garageport. Inte bara för dig som bor där, utan också för potentiella framtida köpare och inte minst för dina grannar. Men det finns mycket mer som är viktigt när du ska välja garageport, till exempel säkerhet och kvalité. Ska du bygga nytt garage eller byta ut en gammal vipport från 70-talet? Precis som inom mycket annat får du vad du betalar för. Planera ditt köp och välj en stilren, säker och högkvalitativ garageport så håller din nya garageport i 20 till 30 år. 

Flera faktorer spelar in 

Det finns flera faktorer som kännetecknar en högkvalitativ garageport. Du bör till exempel tänka på säkerheten, CE-märkning och teknologi. CE-märkning innebär att garageporten uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav.

Motordrivna garageportar är både säkra och pålitliga. En port med motor är alltid låst när den är stängd, vilket gör att du inte behöver fundera över om du har låst porten eller inte. En manuell port behöver du låsa själv. Tänk även på att välja en garageport med klämskydd för att undvika att någons fingrar kommer i kläm. 

30 år av Wiśniowski

På Garageexperten hittar du högkvalitativa garageportar av märket Wiśniowski i olika färger och mönster. I över 30 år har de med sin toppmoderna innovation levererat garageportar av högsta kvalitet.

Wiśniowskis garageportar är isolerade och anpassade för Sveriges klimat – välisolerade och praktiska. Wiśniowskis garageportar levereras alltid med motordrift och deras tillverkning garanterar kvalitet och högsta standard. Helt enkelt en tillverkare som brinner för att tillverka garageportar av bästa kvalité.

Vi på Garageexperten är experter på garageportar och kan hjälpa dig att hitta rätt lösning för just ditt garage. Vi erbjuder högkvalitativa garageportar så att du kan känna sig säker och trygg med ditt val. Tveka inte på att kontakta oss med dina frågor och funderingar.