Om oss

Garageexperten.com är en webbshop som ägs av Garageexperten Småland AB.

Vi har under många års tid marknadsfört och sålt garageportar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag över hela Sverige. Bra produkter, priser och service har gjort att vi säljer en stor andel av våra portar via rekommendationer från tidigare kunder. 

Vi har alltid strävat efter att ha 100% nöjda kunder. De första åren arbetade vi enbart med fasta standardmått, men efter att ha slutit avtal med en av Europas främsta tillverkare av garageportar levererar vi nu alla mått efter kundens önskemål. Observera att vid avvikande mått måste säljare kontaktas för offert.

Garageportarna och tillbehören i webbshoppen håller hög kvalitet samtidigt som priset ligger på rätt nivå. Då vi försöker att ständigt ha ett par hundra garageportar på lager erbjuder vi snabba leveranser. I webbshoppen handlar du bekvämt dygnet runt och efter att din order är lagd blir du kontaktad av en säljare som bekräftar din order och att allt stämmer.

Sedan starten 2011 har vi växt från en liten källare, till stora nybyggda lokaler i ett av Jönköpings mest expansiva områden. 5 dagar i veckan hämtar Schenker upp garageportar och levererar dem runt om i Sverige. I södra och mellersta Sverige har vi även egna transportbilar som levererar garageportar direkt hem till kund. 

Vi arbetar idag med en av Europas största producenter — Wiśniowski, och kan tack vare våra volymer och affärsmodell erbjuda riktigt bra priser. Wiśniowski är en av de främsta porttillverkarna i Europa, vilket ger oss och dig den tryggheten man vill ha med sitt val av garageport.

Så gör som tusentals andra redan gjort — köp din garageport från oss på Garageexperten!

Mekaniker logo

…Jag är supernöjd och bilen står tryggt i garaget…

MARTIN HANSSON 38 ÅR

…Hög kvalitet på servicen..

GLENN KARLSSON 48 ÅR

…Smidig leverans och lättmonterad garageport…

HENRIK ABRAHAMSSON 28 ÅR

…Bra kvalitet till en mindre peng…

STEN JOHANSSON 55 ÅR