Fjärrkontroll till garageport – vilka fördelar finns?

En garageport håller i många år – men var sak har sin tid och även en garageport blir sliten och gammal någon gång. Garageportar utvecklas också under åren och en gammal slagport är inte lika effektiv, smidig och isolerad som en ny takskjutport. Sen finns det givetvis tillbehör som kan göra livet lite lättare för den som gillar att ha det bekvämt – exempelvis en fjärrkontroll till garageporten. Läs vidare så berättar vi mer om hur du får en toppmodern garageport med fjärrkontroll till. 

Ökad säkerhet med fjärrkontroll till garageport

Men vilka är de stora fördelarna med en motordriven garageport med fjärrkontroll? Säkerhet är något som de allra flesta ser som en viktig faktor när man ska montera en ny garageport. Att känna sig säker och trygg är idag mer viktigt än någonsin. Vi värnar om våra hem, våra saker och vår familj. Och om säkerhet och trygghet är något som du känner är extra viktigt är en motordriven garageport det absolut säkraste alternativet eftersom den gör det svårare för en inkräktare att göra inbrott. Addera några automatiska lampor utanför porten så har du gjort vad du kan för att säkra ditt garage.

Slipp höga elkostnader med fjärrkontroll till garageporten

Det är också en fördel med den här typen av garageport för oss som bor på norra halvklotet eftersom stora delar av året präglas av kyla, regn, snö och blask. Genom att använda fjärrkontroll slipper du stiga ur bilen för att öppna din garageport och du kan med ett enkelt knapptryck komma in i garaget direkt med bilen – det sparar också på kroppen. En annan fördel med den här typen av garageportar är att de är isolerade mot kyla. Så har du ett varmgarage håller de värmen bra och du slipper onödigt höga elkostnader. 

Hitta din nya garageport hos Garageexperten

Hos oss på Garageexperten säljer vi välisolerade garageportar som är anpassade för vårt nordiska klimat. Våra motordrivna takskjutportar med tillhörande fjärrkontroll från Wisniowski är högkvalitativa och håller länge och är smidiga att använda. När du väljer en motordriven garageport med fjärrkontroll från oss så ingår givetvis fjärrkontrollen. Det är också lätt att programmera in ytterligare fjärrkontroller om ni är flera som behöver tillgång till garaget. 

Är du nyfiken eller intresserad av en garageport från Wisniowski? Tveka inte, hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare i jakten på en säker och stilren garageport. Kontakta oss gärna om du har några fler frågor eller funderingar.