Specialmått & Tillval

För att kunna erbjuda de allra bästa priserna har vi valt att enbart lagerföra takskjutsportar med de vanligast förekommande måtten — i det för tillfället mest populära utförandena.

Om du har andra önskemål för din garageport kan du tack vare vårt täta samarbete med vår leverantör Wiśniowski, göra en specialbeställning via oss för att:

  • Måttanpassa din port
  • Välja ett annat utseende (färg & struktur)
  • Beställa en garageport med fönster
  • Beställa en matchande sidodörr
  • Beställa en annan modell  

Om du vill göra en specialbeställning måste du kontakta en säljare för att få en offert. Välkommen att kontakta oss.

Observera att det inte går att byta eller returnera specialtillverkade portar.

Motordriven Garageport
Garageport från insidan och utsidan

Fönster

Om man vill ha ljusinsläpp går det att välja till fönster på sin garageport. Via Wisniowski kan vi erbjuda flera olika utföranden. Kontakta alltid en av våra säljare för en offert om du är intresserad av att specialbeställa en port med fönster.

(Typ A-1)

Rektangulära fönster

(Typ C-1)

Korsmönster fönster

(Typ O)

Tre runda fönster logo

(Typ E-1)

3 fönster logo

Sidodörr

Sidodörrar till ditt garage kan beställas i samma färg, mönster och ifyllnad som segmentport UniPro. Det ger en idealisk matchning mellan port och dörr.

  • Bladramen tillverkas av aluminiumprofiler med värmeisolering (System MB 60) eller utan (System AW 45) 
  • Bladets ifyllnad utgörs av antingen av stålpaneler, aluminiumprofiler AW 77 eller av AW 100. Samtliga varianter är isolerade/fyllda med freonfritt polyuretanskum
  • Tätande gummilister runt omkring hela bladen
  • En- eller tvåbladiga
  • Lås med låsinsats, tre nycklar och dörrhandtag

Kontakta en av våra säljare för mer information och offert.

Dörrar från Wisniowski
panel för att öppna och stänga dörr

Om WIŚNIOWSKI

Vår leverantörs verksamhet startades av Andrzej Wiśniowski den 1 augusti 1989 i ett litet garage i Polen. Visionen om funktionella och automatiska garageportar ledde genom passion och engagemang till ett internationellt företag som idag förser hem och företag i hela Europa med komfort och säkerhet.

Det lilla garaget är nu utbytt mot en 230 000 m2 stor yta där hundratusentals produkter produceras inom kategorierna: portar, dörrar och stängsel. Dessa produkter skickas via 2 400 återförsäljare ut till kunder runtom i Europa. Över 2 000 anställda arbetar för att upprätthålla högsta kvalitet och fortsatt utveckling av företaget. Varumärket WIŚNIOWSKI står för stil, komfort och säkerhet.

Wisniowski logga