Takskjutport – när säkerhet och kvalitet är ett krav

Takskjtport

På Garageexperten prioriterar vi kvalitet och säkerhet högt. Att välja en kvalitetssäkrad takskjutport från oss är en framtidsinvestering som är både bekväm, hållbar och säker. I det här blogginlägget belyser vi fördelarna med takskjutportar och varför det är det vinnande alternativet när du väljer garageport.

Säkerhetsfunktioner att lita på 

Öppningsfunktionen på manuella vipportar kan utgöra en stor säkerhetsrisk för både vuxna och barn. Våra motordrivna garageportar levererar säkerhetsfunktioner som garanterar ett säkert användande. Fingerklämskydden på våra portar är en extra försäkring för att undvika olyckor vid öppning och stängning. Våra garageportar har även inbyggd fallsäkring som ser till att porten inte faller ner även om delar på porten har gått sönder eller är slitna. Detta är en mycket bra säkerhetsfunktion, speciellt för familjer som har barn som rör sig i garaget och kring portöppningen.

Inbrottssäkert 

En takskjutport från Garageexperten har ytterligare en säkerhetsaspekt som handlar om att vara inbrottssäker. Med våra portar kan du luta dig tillbaka och lita på att innehållet i ditt garage är i tryggt förvar då våra garageportar är utvecklade för att vara så säkra som möjligt. Det finns inte heller någon risk för att du lämnar porten olåst när du lämnar hemmet, eftersom våra takskjutportar låser sig själva efter fullbordad stängning.

CE-märkning 

Det är av stor vikt att garageporten du väljer är CE-märkt, det vill säga att den uppfyller EU:s grundläggande hälso-, miljö- och säkerhetskrav. CE-märkningen innebär bland annat att garageporten måste ha fingerklämskydd, fallskydd och ingreppsskydd. Vi på Garageexperten arbetar tillsammans med en av Europas ledande producenter av högkvalitativa garageportar, Wisniowski. Vi levererar alltid garageportar av hög kvalitet och med välutvecklade säkerhetsfunktioner.   

Fördelarna är många 

Utöver säkerhetsfunktionerna som är unika för just takskjutportar så är det både bekvämt och praktiskt med en motordriven port. Upplev lyxen av att kunna öppna din garageport med bara ett knapptryck via din fjärrkontroll. Med vår takskjutport kan du även säga hejdå till igenfrusna bildörrar vid tidiga och kalla mornar. Våra garageportar är tätade med PU-skum och har ett lågt U-värde för att uppnå bästa möjliga isoleringsförmåga för ditt garage. 

Har du funderingar kring våra garageportar? Varmt välkommen att höra av dig med dina frågor – eller kolla in vårt breda utbud av takskjutportar.