Skapa ditt drömgarage – Inspiration för ditt nya garage

Ett stort garage med cyklar på väggen

Ett garage behöver inte endast utnyttjas till förvaring av bilar och trädgårdsredskap – med lite fantasi kan det förvandlas till så mycket mer. Replokal för bandet, ett mysigt kryp-in för tonåringen eller kanske ett alldeles eget hemmagym? Läs vidare så delar vi på Garageexperten med oss av inspiration för ditt garage.

Börja med grunden

Innan du börjar göra plats för ditt nya drömgarage är det viktigt att se till att garaget och garageporten är i bra skick. Det höjer inte bara säkerheten i rummet, utan är även en viktig del i att skapa en trivsam miljö. Om du har en äldre garageport av tipp- eller slagmodell rekommenderar vi att byta ut denna mot en ny motordriven port för att du frigöra mer yta för möbler eller annat som du vill ha i ditt nya rum. Det kan även vara bra att se över väggar och golv för att undvika kyla och fukt.

Inred med kärlek

Ett garage blir lätt ett kallt rum utan personlighet och trivsel om det inte inreds på rätt sätt. Genom att inreda med dina favoritfärger kan du med enkla medel förvandla ytan till ett hemtrevligt och mysigt rum. Du kan även tapetsera rummet för att få en personlig prägel och öka hemmakänslan. Något som ofta glöms bort är bra förvaring – nyckeln till att få ett harmoniskt och trivsamt rum. Oavsett vad du planerar att göra med ditt garage rekommenderar vi därför att du redan från början planerar in goda förvaringsutrymmen.

Vad drömmer du om?

Fundera över vad som är viktigt för dig och vad för typ av rum det är du saknar. Kanske vill du få plats med ett efterlängtat trumset, eller skapa ett mysigt och harmoniskt bibliotek? Ett outnyttjat garage är en perfekt möjlighet till att skapa plats för extra glädje i vardagen. Här delar vi med oss av några exempel som inspiration för ditt garage:

  • Hemmagym.
  • TV-spelshörna.
  • Bibliotek.
  • Replokal.
  • Bar med trevliga lounge-ytor.
  • Målarstudio.

Ta första steget idag – kontakta oss

Förhöj upplevelsen i ditt nya garage med en högkvalitativ garageport från Wiśniowski. Vi har lång erfarenhet av garageportar och hjälper dig gärna med att svara på frågor och funderingar för inspiration till ditt garage. Självklart finns vi med dig från första kontakt till färdigmonterad garageport – välkommen till Garageexperten!