Oändlig sommar

Efter renoveringen av en port

Nu är vi en bra bit in i augusti och det är fortfarande högsommarvärme. Solen verkar vara helt gränslös i år. Vi på Garageexperten märker av sommaren, solen och värmen på flera sätt. Vår egna personal kommer tillbaka utvilad, bruna och laddade från semestrarna. Vi säljer mycket garageportar då många tar tag i såna saker på sin semester. Vi är så klart glada över att sälja många portar, att fler och fler förstår att våra portar är riktigt bra och har ett rimligt pris.

 Men vi är också glada över all positiv feedback vi får från er kunder. I måndags (min första dag på jobbet efter semestern) ringde en kund och inledde samtalet med, ”jag beställde en port på webben från er för två veckor sedan”. Jag måste erkänna att jag hann bli lite nervös om kunden inte var nöjd. Han fortsatte, ”jag vill bara tacka för den snabba leveransen och den goda servicen”. Snacka om en bra start på jobbet efter semestern!
 För tillfället har vi bra rabatter på utvalda garageportar. Sommaren håller i sig, kanske skulle du passa på att byta upp dig till en motordriven, fjärrstyrd kvalitetsport.