Sommarkänsla

Klassiskt svenskt rött hus med vita knutar

Det är sanslöst vad tiden går fort när man har roligt. Nästan hela maj hade vi högsommarvärme i största delen av vårat avlånga land, helt fantastiskt.
 Vi har haft fullt upp här på Garageexperten. Som ni kanske har hört kör vi radioreklam i Mix Megapol, vilket innebär rabatterade priser på våra redan prisvärda garageportar. Vi har också (haft) annonser i Vi i villa och Villanytt med ännu mer rabatter. Det fina vädret har också bidragit till att folk passar på att ge garaget ett ansiktslyft. Ja, ni förstår, det har varit fullt upp vilket vi gillar.
 Man är också nyfiken på vårat nya tillbehör som gör att du kan styra din garageport med mobilen, något som visat sig vara populärt.
 Det drar ihop sig till (den riktiga) sommaren med allt vad det innebär. Vi kan glädja er med att https://garageexperten.com/ inte tar sommarsemester. Vi har öppet dygnet runt – året om.
 Om du känner att det är dags för en motor -och fjärrstyrd, kvalitativ garageport till rimligt pris – klicka in dig bland våra produkter, eller ring oss på 010-330 20 21.