Hösten kom med besked

Höst utomhus

Lika lång och varm som sommaren var, lika snabbt och brutalt kom hösten, i alla fall här nere i Småland. Regn och en si sådär 10 grader, ja nu är vädret som det ska vara i Sverige igen.

För oss på Garageexperten har det varit bråda dagar, veckor och månader efter semestern. Vi har ju kört radioreklam i Mix Megapol, där vi även körde med en rabatt (kodlås på köpet), vi har haft nedsänkta priser på utvalda produkter. Försäljningen har varit god, vi har haft mycket att göra. Naturligtvis är vi glada att vi säljer mycket, men den största glädjen ligger i att fler och fler ser att man kan byta till en fjärrstyrd garageport med bra kvalitet, utan att det behöver kosta skjortan.

Många av våra kunder är nöjda med vår service och vår korta leveranstid. Vi ligger strategiskt bra i Sverige, vi har eget lager och pigga chaufförer. Oftast får du som kund din port hemlevererad veckan efter du klickat hem den på webben. Naturligtvis är du välkommen till vårat showroom och lager för att hämta den själv.

Är du osäker på vilka mått du behöver på din port, eller har du andra funderingar och frågor – tveka inte att höra av dig till oss.

Vi hörs och ses