Garageportar från Wiśniowski – Ett säkert och kvalitativt val

Två bruna garageportar

Vi på Garageexperten värdesätter kvalitet före kvantitet och erbjuder bara garageportar som lever upp till en hög standard. Därför är det ett självklart val att samarbeta med tillverkaren Wiśniowski, som levererar garageportar med innovativ teknik och design. Läs vidare så förstår du varför deras portar är det givna valet om du värdesätter hög kvalitet till konkurrensmässiga priser. 

30 år av kompetens

Wiśniowski har tillverkat garageportar i över 30 år och det som började som ett enmansföretag i ett litet garage är nu ett internationellt bolag med närmare 2000 anställda. Deras populära portar, dörrar och stängsel förser såväl bostadsfastigheter som kommersiella anläggningar med hög komfort och säkerhet.

Företaget har med sin breda kompetens kombinerat passion med innovativa visioner för att lyfta etiska och yrkesmässiga standarder till nästa nivå. Med sitt centrum för teknik och tillverkning fortsätter de ständigt att utveckla produkterna och leverera garageportar av högsta kvalitet. 

CE-märkta produkter

Alla våra garageportar från Wiśniowski har en CE-märkning. Det är en märkning inom EU som garanterar att produkten uppfyller alla hälso-, miljö- och säkerhetskrav. Du kan därför vara säker på att våra garageportar är ordentligt kvalitetssäkrade och att de lever upp till en hög standard.

Innovation och kvalitet

Wiśniowski tillverkar garageportar med högsta kvalitet och arbetar efter mottot “innovation och kvalitet”. Det är deras egna konstruktionsavdelning som tillverkar de flesta delar och enheter, vilket ger fullständig kontroll över produkterna. Genom innovativ teknologi kan de garantera både exceptionell kvalitet och priser som står ut från konkurrensen – utan att tumma på designen.

Vill du också ha en garageport från Wiśniowski?

Med en garageport från Wiśniowski får du en högteknologisk eldriven garageport som lever upp till en hög säkerhetsstandard. Välj mellan våra fasta mått eller anpassa din garageport med såväl storlek som färger och fönster. Du kan även köpa till en matchande sidodörr för ett stilrent utseende. Vi på Garageexperten hjälper dig att hitta en garageport som matchar dina behov och finns med dig från första kontakt till sista montering.

Varmt välkommen att höra av dig till oss på Garageexperten med dina frågor och funderingar – vi står alltid till förfogande.