Nödlås

Nödlås med nyckel.

GA-003

Lagerstatus: Lagervara

minus plus
389 kr

Nödlås installeras om ingen separat dörr in till garaget finns tillgänglig. Skulle det bli ström avbrott och ingen ström finns till garaget. Då går det inte öppna den motordrivna garageporten. Nödlåset gör så att man kan frigöra motorn så att man kan lyfta upp porten manuellt.

Recensera din produkt

Nödlås

Nödlås

Nödlås med nyckel.

Du hittar våra köpvillkor här. 

Montering


Det är viktigt att allt utrymme i ditt garage finns enligt bilden bredvid. Om inte det erforderliga utrymmet finns måste du anpassa portöppningen så att porten får plats. Tänk även på att det måste finnas utrymme uppåt längs hela portens längd i öppet läge. Lampor eller lysrörsarmaturer kan vara i vägen. Normalt krävs 100 mm utrymme mellan portöppning och garagets innervägg på vardera sida, och 250 mm mellan portöppningens överkant och innertaket.

Det måste finnas en tillräckligt stadig karm eller liknande att fästa portens sidokarmar i. Ovanför portöppningen måste torsionsfjäder och motorskena kunna fästas ordentligt. Och i taket måste fästpunkter finnas för de horisontella skenorna och motorskenan. Det duger inte med bara gips. Det måste finnas ett eluttag – jordat 230 V- i närheten av motorn (1 m) om du vill undvika att använda skarvsladd till annat eluttag.

Om du känner att du hellre tar hjälp av en erfaren montör, så har vi många partners vi kan rekommendera. Du hittar dem här

Monteringsanvisning

DU HAR LAGT TILL
st
Vill du komplettera ditt köp?
1 klick räcker – kundvagnen uppdateras automatiskt