Garageport 2500 x 2500

Garageport 2500 x 2500

Motordriven garageport. 

Vit (RAL 9016) 

Lagerstatus: Lagervara

Färg

  • Vit

Mönster

minus plus
9 290 kr

Vi handlar uteslutande med europeiskt tillverkade portar från Wisniowski. Alla portar från Garageexperten är väl isolerade och anpassade för det nordiska klimatet vi lever i. Våra portar består av högkvalitativt PU-skum (40mm) och stålplåt. Portarna har ett lågt u-värde på 1,2 w/m²k, så att ha värme i garaget är inga problem. Alla metalldetaljer är varmgalvaniserade för bästa bestånd över tid. Övertill, nedertill och på båda sidor är det tjocka gummilister för bästa tätning. Takskjutsportar från Garageexperten levereras alltid med motordrift.

Motorn är lätt att installera och det medföljer 2st fjärrkontroller. Vill man ha fler fjärrkontroller är det lätt att programmera in ytterligare önskat antal kontroller. För bästa trygghet så är alla våra portar utrustade med fallsäkring samt fingerklämskydd. Det är viktigt att alla i familjen känner sig trygga i portens närhet. Hjulen som löper i skenorna är gjorda av slitstarkt nylon och bra kullager. Dessa hjul är gjorda för att fungera bra, år efter år. I en del av våra portstorlekar erbjuder vi fönsterlösning. 

Woodgrainstruktur.
40 mm PU-skum som isolering med ett lågt u-värde på 1,2 w/m²k.
All metall är varmgalvaniserad.
Tjocka gummilister runt hela porten.
Lättmonterad.
Levereras med motordrift och 2st fjärrkontroller.
Fallsäkring / Fjäderbrottssäkring.
Kullagrade löphjul i nylon.
Minsta takhöjd är porthöjd +20 cm.
CE-märkt.

Recensera din produkt

Garageport 2500 x 2500

Garageport 2500 x 2500

Motordriven garageport. 

Vit (RAL 9016) 

Ni hittar våra fullständiga köpvillkor via denna länk.

Montering


Det är viktigt att allt utrymme i ditt garage finns enligt bilden bredvid. Om inte det erforderliga utrymmet finns måste du anpassa portöppningen så att porten får plats. Tänk även på att det måste finnas utrymme uppåt längs hela portens längd i öppet läge. Lampor eller lysrörsarmaturer kan vara i vägen. Normalt krävs 100 mm utrymme mellan portöppning och garagets innervägg på vardera sida, och 250 mm mellan portöppningens överkant och innertaket.

Det måste finnas en tillräckligt stadig karm eller liknande att fästa portens sidokarmar i. Ovanför portöppningen måste torsionsfjäder och motorskena kunna fästas ordentligt. Och i taket måste fästpunkter finnas för de horisontella skenorna och motorskenan. Det duger inte med bara gips. Det måste finnas ett eluttag – jordat 230 V- i närheten av motorn (1 m) om du vill undvika att använda skarvsladd till annat eluttag.

Om du känner att du hellre tar hjälp av en erfaren montör, så har vi många partners vi kan rekommendera. Du hittar dem här

Monteringsanvisning

DU HAR LAGT TILL
st
Vill du komplettera ditt köp?
1 klick räcker – kundvagnen uppdateras automatiskt