Fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Smidig fjärrkontroll med 4 kanaler.

GA-004

Lagerstatus: Lagervara

minus plus
299 kr

Smidig fjärrkontroll med 4 kanaler och 433,92MHz. Batteri ingår!

OBS Detta tillbehör är endast kompatibelt med portarna som säljs på denna webbshop. Om du måttbeställer via telefon så säkerställ att alla tillbehör som köps är kompatibla med din valda port.

Recensera din produkt

Fjärrkontroll

Fjärrkontroll

Smidig fjärrkontroll med 4 kanaler.

Montering


Det är viktigt att allt utrymme i ditt garage finns enligt bilden bredvid. Om inte det erforderliga utrymmet finns måste du anpassa portöppningen så att porten får plats. Tänk även på att det måste finnas utrymme uppåt längs hela portens längd i öppet läge. Lampor eller lysrörsarmaturer kan vara i vägen. Normalt krävs 100 mm utrymme mellan portöppning och garagets innervägg på vardera sida, och 250 mm mellan portöppningens överkant och innertaket.

Det måste finnas en tillräckligt stadig karm eller liknande att fästa portens sidokarmar i. Ovanför portöppningen måste torsionsfjäder och motorskena kunna fästas ordentligt. Och i taket måste fästpunkter finnas för de horisontella skenorna och motorskenan. Det duger inte med bara gips. Det måste finnas ett eluttag – jordat 230 V- i närheten av motorn (1 m) om du vill undvika att använda skarvsladd till annat eluttag.

Om du känner att du hellre tar hjälp av en erfaren montör, så har vi många partners vi kan rekommendera. Du hittar dem här

Monteringsanvisning

DU HAR LAGT TILL
st
Vill du komplettera ditt köp?
1 klick räcker – kundvagnen uppdateras automatiskt