Om oss


Garageexperten.com är en webbshop som ägs av Garageexperten Småland AB. Vi har under många års tid marknadsfört och sålt garageportar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag över hela Sverige. En bra produkt till ett bra pris, har gjort att vi säljer en stor andel portar via rekommendationer från tidigare kunder. 

Vi har alltid strävat efter 100% nöjda kunder. De första åren arbetade vi enbart med fasta standardmått, men efter att ha slutit avtal med en av europas främsta tillverkare av garageportar, så levererar vi nu alla mått efter kundens önskemål.

Garageportarna och tillbehören i webbshopen håller hög kvalitet samtidigt som priset ligger på rätt nivå. Då vi försöker att ständigt ha ett par hundra garageportar på lager, så är leveranserna snabba. I webshoppen handlar du bekvämt dygnet runt. Och efter att din order är lagd, blir du kontaktad av en säljare som bekräftar din order och att allt stämmer.

Sedan starten 2011 har vi växt från en liten källare, till stora nybyggda lokaler i ett av Jönköpings mest expansiva områden. 5 dagar i veckan hämtar Schenker upp garageportar och levererar dem runt om i Sverige. I södra och mellersta Sverige har vi även egna transportbilar som levererar garageportar direkt hem till kund. 

Vi arbetar idag med en av europas största producenter och håller riktigt bra priser. Wisniowski som är en av de främsta porttillverkarna i Europa ger oss och dig den tryggheten man vill ha för sitt val av garageport.

Så gör som tusentals andra redan gjort. Köp din garageport från oss på Garageexperten!


DU HAR LAGT TILL
st
Vill du komplettera ditt köp?
1 klick räcker – kundvagnen uppdateras automatiskt