Garageportar

Hos oss på Garageexperten hittar ni ett brett utbud av högkvalitativa garageportar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Förutom den höga kvaliteten på våra portar så är säkerheten minst lika hög. Vi har den perfekta lösningen för ditt garage. Tveka inte att kontakta oss!

Utvalda garageportarSe alla

KAMPANJ 7%
MOTOR INGÅR
KAMPANJ 7%
MOTOR INGÅR
MOTOR INGÅR
KAMPANJ 7%
MOTOR INGÅR
KAMPANJ 7%
MOTOR INGÅR
MOTOR INGÅR
MOTOR INGÅR
MOTOR INGÅR

TillbehörSe alla

Vill du köpa en ny garageport?

Är du intresserad av att köpa en ny garageport? Kanske är det så att din nuvarande port inte håller måttet eller sjunger den på sista versen? Du kan vara lugn. På Garageexperten har vi mångårig erfarenhet av att leverera högkvalitativa garageportar och tillbehör så som kodlås och fjärrkontroll till din garageport. Utöver det hjälper vi även till med montering och installation av din nya garageport. För oss är det även viktigt att alltid sträva efter att leverera produkter som håller hög kvalitet. Att vi har över 10,000 nöjda kunder landet över är ett kvitto på att vi alltid sätter kunden i fokus. Kika in våra produkter och tveka inte på att kontakta oss om du önskar att veta mer om oss eller de portar vi erbjuder.

Vi arbetar med CE-märkta garageportar för allas trygghet, och som kund har du alltid garanti på din vara.

Vi levererar och monterar din nya garageport

Utöver att vi har levererat över 10,000 garageportar till våra kunder så har vi hjälpt många kunder med montering av portar. På Garageexperten sätter vi alltid kunden i fokus, just därför hjälper vi till med montering och leverans.

När du beställer en port via oss kommer din beställning med allt du behöver. Vi hjälper även till med installationen om så önskas. Ni hittar våra montörer här och önskar ni veta mer om våra portar så är ni varmt välkomna att kontakta oss.